Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14669
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнікова, М. В. | - |
dc.contributor.author | Нестерчук, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T11:42:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T11:42:43Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Постнікова М. В., Нестерчук Д. М. Дослідження впливу фізико-хімічних факторів на енергоємність процесів очищення зерна Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 186: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України. 2017. С. 80-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14669 | - |
dc.description.abstract | Досліджений вплив фізико-хімічних факторів на енергоємність процесів очищення зерна. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of physical and chemical factors on the energy intensity of grain cleaning processes was researched | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследовано влияние физико-химических факторов на энергоёмкость процессов очистки зерна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 186. | - |
dc.title | Дослідження впливу фізико-хімічних факторів на енергоємність процесів очищення зерна | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of physical and chemical factors on the energy intensity processes of grain cleaning research | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния физико-химических факторов на энергоёмкость процессов очистки зерна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 186: Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
31_186_2017.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.