Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14595
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоловей, Ю. І.-
dc.date.accessioned2022-11-20T20:53:06Z-
dc.date.available2022-11-20T20:53:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСоловей Ю. І. Формування середовища розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 191 «Економічні науки». 2018. С. 334-343.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14595-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовані заходи, комплексне застосування яких направлене на формування на регіональному та локальному рівнях середовища, сприятливого для розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації. Ці заходи передбачають формування інституційних, економічних, соціальних умов, необхідних для створення й успішного функціонування кооперативів. Визначений зміст відповідних заходів, установи та організації, що повинні бути задіяні до їх розробки й реалізації. Сформульовані пропозиції можуть бути використані при розробці цільової програми розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації, реалізація якої передбачена на обласному рівні та в окремих адміністративних районах.uk_UA
dc.description.abstractВ статье обоснованные мероприятия, комплексное применение которых направлено на формирование на региональном и локальном уровнях среды, благоприятной для развития сельскохозяйственной обслуживающей кооперации. Эти мероприятия предусматривают формирование институциональных, экономических, социальных условий, необходимых для создания и успешного функционирования кооперативов. Определено содержание соответствующих мероприятий, учреждения и организации, которые должны быть задействованы в их разработке и реализации. Сформулированные предложения могут быть использованы при разработке целевой программы развития сельскохозяйственной обслуживающей кооперации, реализация которой предусматривается на областном уровне и в отдельных административных районах.uk_UA
dc.description.abstractThe complex measures aiming at the formation of favorable conditions for the development of agricultural servicing cooperation at the regional and local levels have been substantiated. These measures specify the formation of institutional, economic and social conditions necessary for the creation and successful operation of cooperatives. The content of appropriate measures as well as specific institutions and organizations that should be involved in the development and implementation of these measures have been determined. The worked out proposals can be used in the development of a purpose-oriented program for agricultural servicing cooperation, implementation of which are envisaged at the regional level and also in some administrative districts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 191;-
dc.subjectобслуговуючі кооперативиuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські виробникиuk_UA
dc.subjectінституційні умовиuk_UA
dc.subjectекономічні умовиuk_UA
dc.subjectсоціальні умовиuk_UA
dc.subjectобслуживающие кооперативыuk_UA
dc.subjectсельскохозяйственные производителиuk_UA
dc.subjectинституциональные условияuk_UA
dc.subjectэкономические условияuk_UA
dc.subjectсоциальные условияuk_UA
dc.subjectservice cooperativesuk_UA
dc.subjectagricultural producersuk_UA
dc.subjectinstitutional conditionsuk_UA
dc.subjecteconomic conditionsuk_UA
dc.subjectsocial conditionsuk_UA
dc.titleФормування середовища розвитку сільськогосподарської обслуговуючої коопераціїuk_UA
dc.title.alternativeФормирование среды развития сельскохозяйственной обслуживающей кооперацииuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the conditions for the development of agricultural servicing cooperationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 191: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34_191_2018.pdf499.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.