Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14515
Title: Поліпшення технології діагностування гідромеханічних коробок передач тракторів тягового класу 30 кН
Authors: Рябінін, Іван Миколайович
metadata.dc.contributor.advisor: Шушляпін, С. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра трактори і автомобілі
Keywords: гідропривід;обґрунтування;діагностування;перехідний процес;гідроагрегати;гідроакумулятор;працездатність
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Рябінін І. М. Поліпшення технології діагностування гідромеханічних коробок передач тракторів тягового класу 30 кН: кваліфікаційна робота магістра: спец. 208 - Агроінженерія; наук. кер. С. В. Шушляпін; Харків, 2020. 54 с.
Abstract: Обсяг дипломної роботи складає 57 сторінки основного матеріалу та 1 сторінки додатків, кількість ілюстрацій – 15 шт., таблиць – 4 шт., бібліографічних найменувань за переліком посилань – 38 шт., креслень – 7 шт. У роботі виконані дослідження з діагностування сільськогосподарської техніки які показали, що постановка і вирішення завдань у напрямі поліпщення технології діагностування гідроприводу трансмісії трактора з перемиканням передач без розриву потоку потужності є актуальними для сільськогосподарського виробництва. Наукова частина включає результати проведених досліджень по визначенню найбільш значущих функціональних параметров, що впливають на працездатність трактора. Запропонована технологія діагностування гідроприводу трансмісії трактора шляхом вимірювання тиску рідини і часу при перемиканні передач заснована на оцінці тиску рідини і часу перехідного процесу є перспективною для впровадження в сільськогосподарських та ремонтних підприємствах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14515
Appears in Collections:208 - "Агроінженерія (ОПП)" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208_Ryabinin.pdf
  Restricted Access
10.12 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.