Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолков, Віталій Петрович-
dc.date.accessioned2022-11-19T17:51:54Z-
dc.date.available2022-11-19T17:51:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВолков В. П. Удосконалення технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 208 - Агроінженерія; Харків, 2020. 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14511-
dc.description.abstractВ вступній частині розрахунково-пояснювальної записки виконано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, поставлена мета і задачі досліджень, а також визначені об’єкт і предмет дослідження. В першому розділі роботи охарактеризовано призначення технологічного процесу приготування комбікормів та сформульовані зоотехнічні вимоги до нього, на основі яких визначені основні напрямки удосконалення для виконання технологічного процесу змішування. У другому розділі в результаті виконаного теоретичного дослідження руху матеріальної частинки по похилій площині визначені швидкість сходу частинки з направляючої і визначені координати точки перетину траєкторії падаючої частинки з відкритою поверхнею завалу і час падіння частинки. У третьому розділі базуючись на результатах теоретичних досліджень розроблена конструкція гравітаційного змішувача сипучих кормів, яка може бути використана в сільськогосподарському виробництві при приготуванні комбікормів. Експериментально визначені умови висипання зернових кормів із бункерів, під дією гравітаційних сил, розроблена експериментальна установка і приведена методика проведення експериментальних досліджень. Експериментальними дослідженнями встановлені залежності нерівномірності і продуктивності дозування зерна пшениці і ячменю від висоти вивантажувального отвору, при цьому нерівномірність висипання зернових знаходилась в межах від 4 до 2,5 процентів, що відповідає зоотехнічним вимогам.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectсипучі кормиuk_UA
dc.subjectзмішувачіuk_UA
dc.subjectгравітаційні силиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:208 - "Агроінженерія (ОПП)" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208_Volkov.pdf
  Restricted Access
6.24 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.