Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14452
Title: Вдосконалення організації міжнародних перевезень за рахунок вибору марки транспортного засобу
Authors: Гриценко, Олег Анатолійович
metadata.dc.contributor.advisor: Шушляпін, С. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра трактори і автомобілі
Keywords: марка автомобіля;план перевезень;міжнародний маршрут;транспортний засіб
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гриценко О. А. Вдосконалення організації міжнародних перевезень за рахунок вибору марки транспортного засобу: кваліфікаційна робота магістра: спец. 274 - Автомобільний транспорт; наук. кер. С. В. Шушляпін; Харків, 2020. 57 с.
Abstract: Обсяг дипломної роботи складає 65 сторінок основного матеріалу та 14 сторінок додатків, кількість ілюстрацій – 5 шт., таблиць – 30 шт., бібліографічних найменувань за переліком посилань – 32 шт., креслень – 10 шт. В роботі розглядаються питання складності і різноманіття факторів, що діють у сфері міжнародних і внутрішніх перевезень, які викликають потребу в підготовці висококваліфікованих фахівців, здатних забезпечувати стійку роботу підприємств в умовах жорсткої конкуренції на транспортних ринках. Перевезення вантажів автомобільним транспортом розглянуто, як складний виробничий процес, що складається з ряду операцій. Наукова частина включає аналіз плану перевезень, де виявлені нерівномірність і коливання перевезень. Також розраховано вплив технікоекономічних показників на виконання плану перевезень, визначені абсолютні відхилення За результатами виконання аналізу запропоновано інвестиційний проект по заміні марки автомобіля на міжнародних маршрутах та розроблена системи оцінки якості праці водіїв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14452
Appears in Collections:274 - "Автомобільний транспорт" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
274_Hrytsenko_m.pdf
  Restricted Access
11.29 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.