Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14446
Title: Вдосконалення організації технічного обслуговування і ремонту рухомого складу автотранспортного підприємства
Authors: Чесний, Андрій Олександрович
metadata.dc.contributor.advisor: Шушляпін, С. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра трактори і автомобілі
Keywords: технічне обслуговування;ремонт;технічна служба;рухомий склад;транспортна послуга;робочий час
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Чесний А. О. Вдосконалення організації технічного обслуговування і ремонту рухомого складу автотранспортного підприємства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 274 - Автомобільний транспорт; наук. кер. С. В Шушляпін; Харків, 2021. 56 с.
Abstract: Обсяг дипломної роботи складає 68 сторінок основного матеріалу та 13 сторінок додатків, кількість ілюстрацій – 6 шт., таблиць – 26 шт., бібліографічних найменувань за переліком посилань – 21 шт., креслень – 9 шт. В роботі розглядаються питання організації технічного обслуговування і ремонту рухомого складу. Функціонування автодорожнього підприємства, результати роботи технічної служби, якість обслуговування та ремонту рухомого складу. Сукупність властивостей трудової діяльності, обумовлених здатністю і прагненням працівника виконувати певні завдання відповідно до встановлених вимог. Ефективність використання робочого часу та продуктивності праці. Наукова частина включає рекомендації з запровадження система оцінки і стимулювання, що дозволяє дати оцінку якості праці ремонтних робітників з урахуванням її впливу на подальший виробничий процес з надання транспортних послуг, які відповідають вимогам споживачів. Це дозволяє виявити недоліки і причини, що зумовили втрати робочого часу, розробити заходи щодо їх усунення, а також зацікавити працівників в досягненні необхідного рівня якості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14446
Appears in Collections:274 - "Автомобільний транспорт" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
274_Chesnyy_m.pdf
  Restricted Access
10.67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.