Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14403
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T16:54:12Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T16:54:12Z | - |
dc.date.issued | 2007-07-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 24785, МПК (2006), A23L 1/025, A23L 1/03. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко. Д. М. Одарченко. № u200703237. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14403 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, при якому проводять перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння підготовлених компонентів проводять в НВЧ-полі при вакуум уванні до 50...60 кПа при температурі 40...45 °С до залишкової вологості 4...6 % і компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;24785 | - |
dc.title | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.