Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-18T16:54:12Z-
dc.date.available2022-11-18T16:54:12Z-
dc.date.issued2007-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 24785, МПК (2006), A23L 1/025, A23L 1/03. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко. Д. М. Одарченко. № u200703237. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14403-
dc.description.abstractСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, при якому проводять перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння підготовлених компонентів проводять в НВЧ-полі при вакуум уванні до 50...60 кПа при температурі 40...45 °С до залишкової вологості 4...6 % і компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;24785-
dc.titleСпосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24785.pdf59.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.