Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14383
Title: | Технологічні карти з відгодівлі молодняку абердин-ангуської породи на відкритих майданчиках |
Other Titles: | Технологические карты по откорму молодняка абердин-ангусской породы на открытых площадках Technological card withdrawal of yard against angelian angus breed on open mydanchiques |
Authors: | Колісник, О. І. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Колісник О. І. Технологічні карти з відгодівлі молодняку абердин-ангуської породи на відкритих майданчиках. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 192 «Проблеми надійності машин». 2018. С. 222-226. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 192; |
Abstract: | Розглянута можливість відгодівлі молодняку абердин-ангуської породи в умовах східного регіону україни на відкритих майданчиках
без використання приміщень. Розраховано витрати праці і кількість необхідного обслуговуючого персоналу на різні технологічні операції за період відгодівлі худоби. Рассмотрена возможность откорма молодняка абердин-ангусской породы в условиях восточного региона Украины на открытых площадках без использования помещений. Рассчитаны затраты труда и количество необходимого обслуживающего персонала на различные технологические операции за период откорма скота. Considered the possibility of fattening young animals of the Aberdeen-Angus breed in the conditions of the eastern region of Ukraine in open areas without the use of premises. The expenses of labor and the amount of necessary servicing personnel for various technological operations for the period of fattening of cattle are calculated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14383 |
Appears in Collections: | Випуск 192: Проблеми надійності машин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
29_192_2018.pdf | 434.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.