Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14373
Title: Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Чуйко, Андрій Миколайович
Issue Date: 16-Oct-2006
Citation: Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи. Патент України на корисну модель № 17787, МПК (2006), A01K 43/00, G01N 33/08 (2006.01). В. О. Захаренко, А. М. Чуйко. № u200603834. Заявл. 07.04.2006. Опубл. 16.10.2006, Бюл. № 10. 3 с.
Series/Report no.: 11;17787
Abstract: Спосіб визначення паропроникності яєчної шкаралупи, що передбачає миття курячих яєць, який відрізняється тим, що визначення цього показника здійснюють для різних ділянок шкаралупи: тупої, гострої та середньої, від яких відділяють поверхневу плівку (кутикулу), штучно створюють перепад тиску по обидві поверхні шкаралупи та визначають паропроникність за формулою: P s h мг/м2.год, де V - об'єм повітря, що пройшло через зразок, якщо перепад тиску дорівнював 3...5-10 Па; Gs - кількість мг водяної пари в м3 повітря при повному насиченні для температури вимірювання t, °С; - відносна вологість повітря при випробуванні, в частках одиниць; S - площа поверхні шкаралупи через яку йшло повітря, м2 ; - час іспиту, год.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14373
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17787.pdf135.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.