Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14252
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorРозанова, Катерина Дмитрівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorВіннікова, Владислава Олександрівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-18T11:10:19Z-
dc.date.available2022-11-18T11:10:19Z-
dc.date.issued2005-07-15-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва біолопчно-активної добавки ''Гемовітал". Патент України на корисну модель № 7655, МПК 7A23J1/06. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, К. Д. Розанова, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, В. О. Віннікова, А. В. Гавриш. № 20040604604. Заявл. 14.06.2004. Опубл. 15.07.2005, Бюл. № 7. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14252-
dc.description.abstractСпосіб виробництва біологічно-активної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові, введення компонентів рецептури, теплову обробку суміші, сушіння та подрібнення, який відрізняється тим, що як рецептурні компоненти використовують натрій ізоаскорбат та натрійкарбокси метил целюлозу, при цьому обробка крові здійснюється за допомогою ультразвуку або процесу заморожування-розморожування харчової' крові.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;7655-
dc.titleСпосіб виробництва біолопчно-активної добавки ''Гемовітал"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7655.pdf104.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.