Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14252
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Розанова, Катерина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Віннікова, Владислава Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:10:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T11:10:19Z | - |
dc.date.issued | 2005-07-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва біолопчно-активної добавки ''Гемовітал". Патент України на корисну модель № 7655, МПК 7A23J1/06. В. В. Євлаш, М. І. Погожих, К. Д. Розанова, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, В. О. Віннікова, А. В. Гавриш. № 20040604604. Заявл. 14.06.2004. Опубл. 15.07.2005, Бюл. № 7. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14252 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва біологічно-активної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові, введення компонентів рецептури, теплову обробку суміші, сушіння та подрібнення, який відрізняється тим, що як рецептурні компоненти використовують натрій ізоаскорбат та натрійкарбокси метил целюлозу, при цьому обробка крові здійснюється за допомогою ультразвуку або процесу заморожування-розморожування харчової' крові. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;7655 | - |
dc.title | Спосіб виробництва біолопчно-активної добавки ''Гемовітал" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7655.pdf | 104.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.