Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14177
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошина, А. Г.-
dc.contributor.authorГалич, І. В.-
dc.date.accessioned2022-11-18T08:59:21Z-
dc.date.available2022-11-18T08:59:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВолошина А. Г., Галич І. В. 14 принципів демінга в управлінні якістю. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.issn2519-4194-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14177-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.title14 принципів демінга в управлінні якістюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_106-107.pdf308.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.