Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білецький, Едуард Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петренко, Олена Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T08:33:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T08:33:43Z | - |
dc.date.issued | 2005-03-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 5389, МПК 7 A47J37/00, A21B3/13. Е. В. Білецький, О. В. Петренко. № 2004042494. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл № 3. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165 | - |
dc.description.abstract | Спосіб обробки внутрішньої поверхні жариль- •іих форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів, який включає попередню обробку та нанесення антиадгезійного покриття з наступною термообробкою, який відрізняється тим, що як антиадгезійне покриття використовують кремнієорганічний лак вітчизняного виробництва, витрата лаку при цьому не перевищує 1-2 г на одну форму, перед нанесенням покриття жарильну форму нагрівають до температури 40°С, термообробка складає 3 години при температурі 200- 230°С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;5389 | - |
dc.title | Спосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.