Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецький, Едуард Володимирович-
dc.contributor.authorПетренко, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-18T08:33:43Z-
dc.date.available2022-11-18T08:33:43Z-
dc.date.issued2005-03-15-
dc.identifier.citationСпосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 5389, МПК 7 A47J37/00, A21B3/13. Е. В. Білецький, О. В. Петренко. № 2004042494. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл № 3. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14165-
dc.description.abstractСпосіб обробки внутрішньої поверхні жариль- •іих форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробів, який включає попередню обробку та нанесення антиадгезійного покриття з наступною термообробкою, який відрізняється тим, що як антиадгезійне покриття використовують кремнієорганічний лак вітчизняного виробництва, витрата лаку при цьому не перевищує 1-2 г на одну форму, перед нанесенням покриття жарильну форму нагрівають до температури 40°С, термообробка складає 3 години при температурі 200- 230°С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;5389-
dc.titleСпосіб обробки внутрішньої поверхні жарильних форм для випікання та запікання кулінарних і кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5389.pdf176.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.