Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14025
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Виродова, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:37:54Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:37:54Z | - |
dc.date.issued | 2014-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 93231, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03390. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 25.09.2014, Бюл.№ 18. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14025 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва маринованої редьки, що включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, як пряно-ароматична сировина використовується часник свіжий, кріп свіжий, петрушка свіжа, перець духмяний, гвоздика ціла. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;93231 | - |
dc.title | Спосіб виробництва редьки маринованої | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.