Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л.М.-
dc.date.accessioned2022-11-17T08:53:33Z-
dc.date.available2022-11-17T08:53:33Z-
dc.date.issued2018-03-14-
dc.identifier.citationПузік Л.М. Сортові ресурси часнику в Україні. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2018. № 1. С.95-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14010-
dc.description.abstractПузік Л.М. Сортові ресурси часнику в Україні. Представлені господарські й товарознавчі показники конкурентоспроможності часнику. Визначено, що в загальній сукупності більш конкурентоспроможними є сорти Любаша, Козак, Промінь. Такий високий рівень конкурентоспроможності забезпечено за рахунок великої товарної врожайності та вмісту компонентів хімічного складу цих сортів.uk_UA
dc.description.abstractL.M. Puzik. Varietal resources of garlic in Ukraine. The economic and commodity indicators of the competitiveness of garlic are presented, and it is determined that in the aggregate the varieties of Liubash, Kozak, Promin are more competitive. The provision of such a high level of competitiveness was due to the large commodity yield and the content of the components of the chemical composition of these varieties.uk_UA
dc.description.abstractЛ.М. Пузик. Сортовые ресурсы чеснока в Украине. Представлены хозяйственные и товарные показатели конкурентоспособности чеснока, определено, что среди совокупности показателей более конкурентоспособными являются сорта Любаша, Козак, Проминь. Такой высокий уровень конкурентоспособности обеспечивается за счет высокой товарной урожайности и содержания компонентов химического состава этих сортов.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.subjectчасникuk_UA
dc.subjectвиди часникуuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectоднозубкаuk_UA
dc.subjectголовкаuk_UA
dc.subjectвегетаційний періодuk_UA
dc.subjectмаса головкиuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectчеснокuk_UA
dc.subjectвиды чеснокаuk_UA
dc.subjectсортаuk_UA
dc.subjectоднозубецuk_UA
dc.subjectвегетационный периодuk_UA
dc.subjectмасса головкиuk_UA
dc.subjectурожайностьuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectgarlicuk_UA
dc.subjecttypes of garlicuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectsoleuk_UA
dc.subjectheaduk_UA
dc.subjectvegetation perioduk_UA
dc.subjectweight of headuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleСортові ресурси часнику в Україніuk_UA
dc.title.alternativeVarietal resources of garlic in Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeСортовые ресурсы чеснока в Украинеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2018_1_12.pdf506.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.