Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14010
Назва: | Сортові ресурси часнику в Україні |
Інші назви: | Varietal resources of garlic in Ukraine Сортовые ресурсы чеснока в Украине |
Автори: | Пузік, Л.М. |
Ключові слова: | часник;види часнику;сорти;однозубка;головка;вегетаційний період;маса головки;урожайність;конкурентоспроможність;чеснок;виды чеснока;сорта;однозубец;вегетационный период;масса головки;урожайность;конкурентоспособность;garlic;types of garlic;varieties;sole;head;vegetation period;weight of head;yield;competitiveness |
Дата публікації: | 14-бер-2018 |
Видавництво: | Харків : ХНАУ |
Бібліографічний опис: | Пузік Л.М. Сортові ресурси часнику в Україні. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2018. № 1. С.95-106. |
Короткий огляд (реферат): | Пузік Л.М. Сортові ресурси часнику в Україні.
Представлені господарські й товарознавчі показники конкурентоспроможності
часнику. Визначено, що в загальній сукупності більш конкурентоспроможними є сорти
Любаша, Козак, Промінь. Такий високий рівень конкурентоспроможності забезпечено
за рахунок великої товарної врожайності та вмісту компонентів хімічного складу цих
сортів. L.M. Puzik. Varietal resources of garlic in Ukraine. The economic and commodity indicators of the competitiveness of garlic are presented, and it is determined that in the aggregate the varieties of Liubash, Kozak, Promin are more competitive. The provision of such a high level of competitiveness was due to the large commodity yield and the content of the components of the chemical composition of these varieties. Л.М. Пузик. Сортовые ресурсы чеснока в Украине. Представлены хозяйственные и товарные показатели конкурентоспособности чеснока, определено, что среди совокупности показателей более конкурентоспособными являются сорта Любаша, Козак, Проминь. Такой высокий уровень конкурентоспособности обеспечивается за счет высокой товарной урожайности и содержания компонентов химического состава этих сортов. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14010 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_roslyn_2018_1_12.pdf | 506.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.