Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13883
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСкородумова, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorКолесниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorНечвоглод, Віталій Анатолійович-
dc.date.accessioned2022-11-16T14:46:03Z-
dc.date.available2022-11-16T14:46:03Z-
dc.date.issued2014-05-26-
dc.identifier.citationСпосіб отримання макаронних виробів. Патент України на корисну модель № 90270, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Т. А. Лазарєва, О. О. Скородумова, Т. О. Колесниченко, В. А. Нечвоглод. № u 2013 08945. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13883-
dc.description.abstractСпосіб отримання макаронних виробів передбачає змішування пшеничного борошна, меланжу, рідинної основи та біологічно активної добавки, замішування з цих компонентів тіста, формування виробів з отриманого тіста шляхом пресування крізь отвори матриці, їх різання та сушіння до досягнення ними вологості 12…14 %. Як рідинну основу використовують сироватку з-під кислого сиру титрованою кислотністю 50…60 °Т, як біологічно активну добавку застосовують клітковину насіння гарбуза, замішування тіста здійснюють протягом 8…10 хвилин, обдування сирих нарізаних виробів здійснюють повітрям з температурою 30…32 °C, сушіння макаронних виробів проводять за температури 70…72 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90270-
dc.titleСпосіб отримання макаронних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90270.pdf162.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.