Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Скородумова, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Колесниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Нечвоглод, Віталій Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T14:46:03Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T14:46:03Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання макаронних виробів. Патент України на корисну модель № 90270, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Т. А. Лазарєва, О. О. Скородумова, Т. О. Колесниченко, В. А. Нечвоглод. № u 2013 08945. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13883 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання макаронних виробів передбачає змішування пшеничного борошна, меланжу, рідинної основи та біологічно активної добавки, замішування з цих компонентів тіста, формування виробів з отриманого тіста шляхом пресування крізь отвори матриці, їх різання та сушіння до досягнення ними вологості 12…14 %. Як рідинну основу використовують сироватку з-під кислого сиру титрованою кислотністю 50…60 °Т, як біологічно активну добавку застосовують клітковину насіння гарбуза, замішування тіста здійснюють протягом 8…10 хвилин, обдування сирих нарізаних виробів здійснюють повітрям з температурою 30…32 °C, сушіння макаронних виробів проводять за температури 70…72 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90270 | - |
dc.title | Спосіб отримання макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.