Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorКолесніченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorВілков, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorШаталова, Альона Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T14:24:27Z-
dc.date.available2022-11-16T14:24:27Z-
dc.date.issued2014-05-26-
dc.identifier.citationСпосіб одержання запіканки. Патент України на корисну модель № 90267, МПК (2014.01), A23C 17/00, A23C 23/00, A23L 1/29 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. О. Колесниченко, Л. Л. Івашина, Т. А. Лазарєва, С. М. Вілков, А. С. Шаталова. № u 2013 08939. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13881-
dc.description.abstractСпосіб одержання молочно-білкової запіканки передбачає попередню підготовку молочно білкового компоненту, його змішування з іншими сировинними компонентами, формування виробів у попередньо змащених маргарином та посипаних сухарями формах, змащення їх поверхні сметаною та теплову обробку. Як молочно-білковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, як біологічно активну добавку - клітковину насіння гарбуза, змішування компонентів проводять протягом 3-5 хвилин, випікання здійснюють при температурі 200-220 °С протягом 18-22 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90267-
dc.titleСпосіб одержання запіканкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90267.pdf164.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.