Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13881
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Колесніченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Івашина, Лілія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Вілков, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шаталова, Альона Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T14:24:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T14:24:27Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання запіканки. Патент України на корисну модель № 90267, МПК (2014.01), A23C 17/00, A23C 23/00, A23L 1/29 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. О. Колесниченко, Л. Л. Івашина, Т. А. Лазарєва, С. М. Вілков, А. С. Шаталова. № u 2013 08939. Заявл. 16.07.2013. Опубл. 26.05.2014, Бюл.№ 10. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13881 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання молочно-білкової запіканки передбачає попередню підготовку молочно білкового компоненту, його змішування з іншими сировинними компонентами, формування виробів у попередньо змащених маргарином та посипаних сухарями формах, змащення їх поверхні сметаною та теплову обробку. Як молочно-білковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, як біологічно активну добавку - клітковину насіння гарбуза, змішування компонентів проводять протягом 3-5 хвилин, випікання здійснюють при температурі 200-220 °С протягом 18-22 хвилин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90267 | - |
dc.title | Спосіб одержання запіканки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.