Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13880
Title: Основи технічної експлуатації енергетичного обладнання АПК
Authors: Лут, М. Т.
Мірошник, О. В.
Трунова, І. М.
Keywords: експлуатація енергетичного обладнання;нормативна документація;технічна документація;експлуатаційна документація;енергетичне обладнання в агропромисловому комплексі;оптимізація;основи теорії надійності;надійность роботи енергосистем;контроль технічного стану;ізоляція струмовідних частин електрообладнання;технічне обслуговування;ремонт
Issue Date: 2008
Publisher: Харків Факт
Citation: Лут М. Т., Мірошник О. В., Трунова І. М. Основи технічної експлуатації енергетичного обладнання АПК: підручник для студентів ВНЗ. Харків: Факт, 2008. 438 с.
Abstract: Наведено перелік та основні положення нормативної документації з експлуатації енергетичного обладнання, основні положення теорії ймовірностей та математичної статистики, теорії надійності, на яких базується теорія експлуатації техніки, а також основні терміни та визначення щодо експлуатації техніки. Рекомендується для підготовки фахівців АПК за напрямом "Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі" у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13880
ISBN: 978-966-637-575-2
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovy_tekhnichnoyi_ekspluatatsiyi _NP_2008.pdf395.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.