Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13811
Title: Спосіб виробництва сушеної капусти
Authors: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Новосад, Олена Олександрівна
Кардавар, Ксенія Миколаївна
Issue Date: 10-Feb-2014
Citation: Спосіб виробництва сушеної капусти. Патент України на корисну модель № 87390, МПК (2014.01), A23L 3/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко, А. В. Гавриш, О. О. Новосад, К. М. Кардавар. № u 2013 08420. Заявл. 04.07.2013. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 4 с.
Series/Report no.: 11;87390
Abstract: Спосіб виробництва сушеної капусти включає миття, очищення, бланшування, нарізання стружкою, сушіння капусти, охолодження. На стадії сушіння застосовують змішане теплопідведення при температурі 48…50 °C протягом 96…98 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13811
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87390.pdf165.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.