Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13808
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торяник, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Дьяков, Олександр Георгійович | - |
dc.contributor.author | Чеканов, Микола Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T09:58:35Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T09:58:35Z | - |
dc.date.issued | 2014-02-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка. Патент України на корисну модель № 87368, МПК (2014.01), G01N 13/00, G01N 24/12 (2006.01). О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, М. А. Чеканов. № u 2013 07754. Заявл. 18.06.2013. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13808 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка включає підготовку зразків дослідження, вимірювання амплітуди сигналу спінової луни зразка за допомогою імпульсного спектрометра ядерного магнітного резонансу (ЯМР) з різними значеннями градієнта магнітного поля. При цьому визначають коефіцієнт пропорційності, який показує, у скільки разів коефіцієнт самодифузії зразка, що досліджується, відрізняється від коефіцієнта самодифузії еталонного зразка або зразка, з яким треба порівняти значення коефіцієнта самодифузії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;87368 | - |
dc.title | Спосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.