Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorЧеканов, Микола Анатолійович-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:58:35Z-
dc.date.available2022-11-16T09:58:35Z-
dc.date.issued2014-02-10-
dc.identifier.citationСпосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка. Патент України на корисну модель № 87368, МПК (2014.01), G01N 13/00, G01N 24/12 (2006.01). О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, М. А. Чеканов. № u 2013 07754. Заявл. 18.06.2013. Опубл. 10.02.2014, Бюл.№ 3. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13808-
dc.description.abstractСпосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразка включає підготовку зразків дослідження, вимірювання амплітуди сигналу спінової луни зразка за допомогою імпульсного спектрометра ядерного магнітного резонансу (ЯМР) з різними значеннями градієнта магнітного поля. При цьому визначають коефіцієнт пропорційності, який показує, у скільки разів коефіцієнт самодифузії зразка, що досліджується, відрізняється від коефіцієнта самодифузії еталонного зразка або зразка, з яким треба порівняти значення коефіцієнта самодифузії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;87368-
dc.titleСпосіб визначення коефіцієнта самодифузії молекул води у харчових продуктах методом ЯМР з використанням еталонного зразкаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87368.pdf198.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.