Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13805
Title: | Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля |
Authors: | Потапов, Володимир Олексійович Якушенко, Євген Миколайович Петренко, Олена Володимирівна Гриценко, Олег Юрійович |
Issue Date: | 10-Jan-2014 |
Citation: | Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 86612, МПК A23B 7/02 (2006.01). В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, О. В. Петренко, О. Ю. Гриценко. № u 2013 06642. Заявл. 28.05.2013. Опубл. 10.01.2014, Бюл.№ 1. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;86612 |
Abstract: | Спосіб сушіння харчових продуктів включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей, попередній нагрів сировини з постійною температурою 70 °С протягом від 5 до 30 хвилин та її подальше сушіння в тепломасообмінному модулі до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °C. Сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, де розташовано внутрішній нагрівач, для попереднього нагріву харчової сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13805 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.