Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13805
Title: Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Якушенко, Євген Миколайович
Петренко, Олена Володимирівна
Гриценко, Олег Юрійович
Issue Date: 10-Jan-2014
Citation: Спосіб сушіння харчових продуктів з попереднім нагрівом у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 86612, МПК A23B 7/02 (2006.01). В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, О. В. Петренко, О. Ю. Гриценко. № u 2013 06642. Заявл. 28.05.2013. Опубл. 10.01.2014, Бюл.№ 1. 4 с.
Series/Report no.: 11;86612
Abstract: Спосіб сушіння харчових продуктів включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей, попередній нагрів сировини з постійною температурою 70 °С протягом від 5 до 30 хвилин та її подальше сушіння в тепломасообмінному модулі до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °C. Сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, де розташовано внутрішній нагрівач, для попереднього нагріву харчової сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13805
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86612.pdf145.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.