Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13509
Title: Урожайність ячменю ярого залежно від удобрення та норми висіву в умовах ФГ «Кощій» Краснокутського району Харківської області
Authors: Задорожній, Микола Миколайович
Keywords: ячмінь ярий;сорти;польова схожість;удобрення;норма висіву;урожайність;якість насіння
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Задорожній М. М. Урожайність ячменю ярого залежно від удобрення та норми висіву в умовах ФГ «Кощій» Краснокутського району Харківської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 201 - Агрономія; наук. кер. Л. М. Пузік; Харків, 2020. 63 с.
Abstract: Обсяг кваліфікаційної роботи складає 88 сторінок основного матеріалу та 19 додатків, 20 рисунків, 12 таблиць, список використаної літератури налічує 101 джерел, 4 посилань. Мета кваліфікаційної роботи –. здійснено теоретичне узагальнення і нове практичне вирішення важливого наукового завдання з врахуванням біологічних особливостей сортів, удосконалення елементів технології вирощування, шляхом оптимізації доз мінеральних добрив і норм висіву насіння та економічно і енергетично обґрунтовано показники рівня врожаю ячменю ярого в умовах вирощування ФГ «Кощій». На основі проведених досліджень встановлено, що умовах дуже важливо звертати увагу на вирощування сортів, які найбільш адаптовані до конкретних природно-кліматичних умов та удосконалення основних елементів сортової технології вирощування, які б сприяли більш повній та стабільній реалізації потенціалу продуктивності сучасних сортів. У роботі розглянуті питання охорони праці та безпеки життєдіяльності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13509
Appears in Collections:201 - "Агрономія" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zadorozhniy_201.pdf
  Restricted Access
15.33 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.