Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2019
Випуск 1 (29)
Випуск 2 (30)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вплив шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хліба
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Олійник, Світлана Георгіївна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Степанькова, Галина Вячеславівна
;
Бондаренко, Марина Миколаївна
2019
Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Шкляєв, Олексій Миколайович
;
Степанькова, Галина Вячеславівна
2019
Якість свинини, що переробляє ТОВ "Тернопільський м’ясокомбінат"
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Фурсік, Оксана Петрівна
;
Ришканич, Роман Олександрович
;
Ромазан, Олександр Вікторович
Discover
Author
2
Степанькова, Галина Вячеславівна
1
Бондаренко, Марина Миколаївна
1
Лапицька, Надія Василівна
1
Олійник, Світлана Георгіївна
1
Ришканич, Роман Олександрович
1
Ромазан, Олександр Вікторович
1
Самохвалова, Ольга Володимирівна
1
Страшинський, Ігор Мирославович
1
Фурсік, Оксана Петрівна
1
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
.
next >
Subject
3
качество
3
якість
1
chemical composition
1
chia seeds
1
cream-whipped candies
1
density
1
elasticity
1
exposure before slaughter
1
extraction cake of oat germ
1
functional and technological prop...
.
next >
Date issued
3
2019
Has File(s)
3
true