Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2019
Випуск 1 (29)
Випуск 2 (30)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів
Касабова, Катерина Рубенівна
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Шматченко, Наталя Василівна
2019
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Касабова, Катерина Рубенівна
Discover
Author
2
Загорулько, Андрій Миколайович
2
Загорулько, Олексій Євгенович
2
Шматченко, Наталя Василівна
Subject
2
blending
2
купажирование
2
купажування
2
плодово-ягодный полуфабрикат
2
плодово-ягідний напівфабрикат
1
apple
1
cake
1
elderberry
1
fruit paste
1
fruit semi-finished product
.
next >
Date issued
2
2019
Has File(s)
2
true