Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2019
Випуск 1 (29)
Випуск 2 (30)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Якість свинини, що переробляє ТОВ "Тернопільський м’ясокомбінат"
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Фурсік, Оксана Петрівна
;
Ришканич, Роман Олександрович
;
Ромазан, Олександр Вікторович
Discover
Author
1
Ришканич, Роман Олександрович
1
Страшинський, Ігор Мирославович
1
Фурсік, Оксана Петрівна
Subject
1
exposure before slaughter
1
functional and technological prop...
1
pork meat, autolysis
1
автолиз
1
автоліз
1
качество
1
передзабійне витримування
1
предубойное содержание
1
рН
1
свинина
.
next >
Date issued
1
2019
Has File(s)
1
true