Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 1 (27)
Випуск 2 (28)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 58.
назад
1
2
3
4
...
6
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly
Gubsky, Sergey
;
Dobrovolska, Olena
;
Aksonova, Olena
;
Evlash, Viktoriya
;
Zheleznyak Zinaida
2018
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Тельонков, Олександр Євгенович
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2018
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Какадій, Юлія Петрівна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
;
Тельонков, Олександр Євгенович
2018
Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2018
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food
Pavlyuk, Raisa
;
Pogarskaya, Viktoriya
;
Kotuyk, Тatyana
;
Dudnyk, Ekaterina
;
Pogarskiy, Aleksey
;
Loseva, Svitlana
2018
Technology of candy caramel with dietary-functional properties
Dorokhovych, Antonella
;
Mazur, Liubov
;
Gubsky, Sergey
;
Evlash, Viktoriya
2018
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Вертелецька, Наталія
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2018
Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мельник, Ольга Євгенівна
;
Шеїна, Аліна Володимирівна
2018
Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Дудник, Катерина Валеріївна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
Перегляд
Автор
5
Дейниченко, Григорій Вікторович
5
Михайлов, Валерій Михайлович
4
Гузенко, Василь Володимирович
4
Павлюк, Раїса Юріївна
4
Погарська, Вікторія Вадимівна
4
Погарський, Олексій Сергійович
3
Тельонков, Олександр Євгенович
2
Evlash, Viktoriya
2
Gubsky, Sergey
2
Бідюк, Дмитро Олегович
.
далі >
Тема
4
качество
4
якість
3
drying
3
heat treatment
3
kinetics
3
quality
3
кинетика
3
концентрация
3
концентрація
3
кінетика
.
далі >
за датою випуску
56
2018
Has File(s)
56
true