Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13354
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Пасько, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, Альона Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-12T14:17:39Z | - |
dc.date.available | 2022-11-12T14:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2020-01-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139476, МПК A23C 19/08 (2006.01). П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. В. Пасько, А. М. Діхтярь, О. Ю. Мельник; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06030; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13354 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агару. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;139476 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
139476.pdf | 145.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.