Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13335
Назва: Спосіб отримання однорідних, стабільних ліпофільних комплексів з рослинної сировини
Автори: Потапов, Володимир Олексійович
Білий, Дмитро Володимирович
Іванніков, Павло Васильович
Дата публікації: 25-бер-2020
Бібліографічний опис: Спосіб отримання однорідних, стабільних ліпофільних комплексів з рослинної сировини. Патент України на корисну модель № 141093, МПК (2020.01) C11B 1/10 (2006.01) B01D 11/02 (2006.01) A61K 36/00). В. О. Потапов, Д. В. Білий, П. В. Іванніков; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08259; заявл. 15.07.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 8 с.
Серія/номер: 11;141093
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання однорідних, стабільних ліпофільних комплексів з рослинної сировини включає: підготовку, завантаження сировини у екстрактор, вакуумування, триетапне екстрагування з поетапним обробленням сировини основним екстрагентом-носієм (ОЕН) у комбінації з масловмісним компонентом та вилучення екстрагента з цільового продукту. Як основний екстрагент-носій використовується зріджений газ фреон R-134A при оптимальних параметрах екстрагування, відокремлення місцели від твердої фази сировини здійснюється після кожного етапу екстрагування. Формування цільового продукту здійснюється поетапно у середовищі ОЕН, екстрагування на першому етапі виконують при оптимальній для сировини швидкості подачі ОЕН та подальшою витримкою сировини при оптимальному тиску у середовищі газоподібного екстрагента протягом оптимального часу. Другий та третій етапи екстрагування для кожної обробленої сировини проводять при оптимальному перепаді тисків протягом оптимального терміну з додатковими екстрагентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13335
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141093.pdf192.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.