Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorВасилець, Катерина Костянтинівна-
dc.contributor.authorАбабова, Аліна Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-11T18:52:54Z-
dc.date.available2022-11-11T18:52:54Z-
dc.date.issued2019-02-25-
dc.identifier.citationСпосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 132412, МПК (2019.01) A23L 3/36 (2006.01) A23L 19/00. А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, К. К. Василець, А. Г. Абабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 09571; заявл. 24.09.2018; опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281-
dc.description.abstractСпосіб одержання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі з сушений яблук, полуниці та вівсяних пластівців включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення не їстівної частини, бланшування у водному середовищі за температурою 100 °C протягом 3…5 хв, подрібнення, фасування, заморожування до температури - 18±2 °C. Додають сік шипшини та заморожують при температурі -35 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;132412-
dc.titleСпосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
132412.pdf156.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.