Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Василець, Катерина Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Абабова, Аліна Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T18:52:54Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T18:52:54Z | - |
dc.date.issued | 2019-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 132412, МПК (2019.01) A23L 3/36 (2006.01) A23L 19/00. А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, К. К. Василець, А. Г. Абабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 09571; заявл. 24.09.2018; опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі з сушений яблук, полуниці та вівсяних пластівців включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення не їстівної частини, бланшування у водному середовищі за температурою 100 °C протягом 3…5 хв, подрібнення, фасування, заморожування до температури - 18±2 °C. Додають сік шипшини та заморожують при температурі -35 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;132412 | - |
dc.title | Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
132412.pdf | 156.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.