Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281
Назва: Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Василець, Катерина Костянтинівна
Абабова, Аліна Геннадіївна
Дата публікації: 25-лют-2019
Бібліографічний опис: Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 132412, МПК (2019.01) A23L 3/36 (2006.01) A23L 19/00. А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, К. К. Василець, А. Г. Абабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 09571; заявл. 24.09.2018; опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4. 4 с.
Серія/номер: 11;132412
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі з сушений яблук, полуниці та вівсяних пластівців включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення не їстівної частини, бланшування у водному середовищі за температурою 100 °C протягом 3…5 хв, подрібнення, фасування, заморожування до температури - 18±2 °C. Додають сік шипшини та заморожують при температурі -35 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
132412.pdf156.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.