Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281
Назва: | Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі |
Автори: | Одарченко, Андрій Миколайович Соколова, Євгенія Борисівна Василець, Катерина Костянтинівна Абабова, Аліна Геннадіївна |
Дата публікації: | 25-лют-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 132412, МПК (2019.01) A23L 3/36 (2006.01) A23L 19/00. А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, К. К. Василець, А. Г. Абабова; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 09571; заявл. 24.09.2018; опубл. 25.02.2019, Бюл.№ 4. 4 с. |
Серія/номер: | 11;132412 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату для виробництва напою смузі з сушений яблук, полуниці та вівсяних пластівців включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення не їстівної частини, бланшування у водному середовищі за температурою 100 °C протягом 3…5 хв, подрібнення, фасування, заморожування до температури - 18±2 °C. Додають сік шипшини та заморожують при температурі -35 °C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13281 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
132412.pdf | 156.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.