Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13192
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Хомічак, Любомир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Віта Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Любов Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Міцкевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T11:36:21Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T11:36:21Z | - |
dc.date.issued | 2012-07-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання хліба особливого вищого ґатунку. Патент України на корисну модель № 71402, МПК A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, Т. О. Кузнецова, І. О. Крапівницька, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, О. Б. Дроменко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00175. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13192 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання м'ясного хліба особливого вищого ґатунку включає приготування м'ясної сировини, яка містить яловичину жиловану вищого ґатунку і свинину жиловану напівжирну, здрібнювання, соління, кутерування фаршу, внесення шпику хребтового, меланжу, води для гідратації, солі кухонної харчової, цукру, прянощів, концентрату ядра волоського горіха, який додається в процесі кутерування фаршу у кількості 1,5…3,0 %, формування хлібів, запікання, охолодження. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;71402 | - |
dc.title | Спосіб отримання хліба особливого вищого ґатунку | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.