Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13155
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Головко, Микола Павлович
Дроменко, Олена Борисівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Міцкевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 71390, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, М. П. Головко, О. Б. Дроменко, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Л. М. Хомічак, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міцкевич. № u 2012 00156. Заявл. 05.01.2012. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 5 с.
Series/Report no.: 11;71390
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру кисломолочного нежирного з сіллю плавильною та жировим компонентом. При цьому в сир додають смакоароматичні добавки та сухе знежирене молоко. Потім здійснюють плавлення суміші. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію. Для надання текстури вносять розчин карагенану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13155
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71390.pdf153.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.