Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13134
Title: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного
Authors: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Миколай Семенович
Піддубний, Василій Вікторович
Бабіч, Аліна Олександрівна
Рибцева, Анастасія Андріївна
Штиха, Сергій Васильович
Issue Date: 10-Jul-2012
Citation: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного. Патент України на корисну модель № 71262, МПК A23L 1/39 (2006.01), A23L 1/40 (2006.01). М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. В. Піддубний, А. О. Бабіч, А. А. Рибцева, С. В. Штиха. № u 2011 14910. Заявл. 15.12.2011. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 4 с.
Series/Report no.: 11;71262
Abstract: Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного, який включає попередню підготовку рецептурних компонентів та їх поєднання з крохмальною суспензією. Попередньо отримують грибну плазму шляхом дворазового циклу заморожування-центрифугування (температура заморожування -18° С). Рідина, яка виділяється під час пресування твердої фази, зливається до загального об'єму соку. Тверда фаза, яка відділяється під час фільтрації рідкої фази, додається до загальної кількості м'якоті. Рідку фазу змішують з крохмалем кукурудзяним у співвідношенні 9:1, доводять до температури 50-60° С, охолоджують, виливають у форми та піддають заморожуванню до температури -18±2° С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13134
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71262.pdf142.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.