Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13134
Title: | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного |
Authors: | Погожих, Микола Іванович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Миколай Семенович Піддубний, Василій Вікторович Бабіч, Аліна Олександрівна Рибцева, Анастасія Андріївна Штиха, Сергій Васильович |
Issue Date: | 10-Jul-2012 |
Citation: | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного. Патент України на корисну модель № 71262, МПК A23L 1/39 (2006.01), A23L 1/40 (2006.01). М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. В. Піддубний, А. О. Бабіч, А. А. Рибцева, С. В. Штиха. № u 2011 14910. Заявл. 15.12.2011. Опубл. 10.07.2012, Бюл.№ 13. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;71262 |
Abstract: | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного, який включає попередню підготовку рецептурних компонентів та їх поєднання з крохмальною суспензією. Попередньо отримують грибну плазму шляхом дворазового циклу заморожування-центрифугування (температура заморожування -18° С). Рідина, яка виділяється під час пресування твердої фази, зливається до загального об'єму соку. Тверда фаза, яка відділяється під час фільтрації рідкої фази, додається до загальної кількості м'якоті. Рідку фазу змішують з крохмалем кукурудзяним у співвідношенні 9:1, доводять до температури 50-60° С, охолоджують, виливають у форми та піддають заморожуванню до температури -18±2° С. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13134 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.