Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13009
Title: | Удосконалення технологічного процесу ремонту колінчастого вала і шестерні приводу компресора двигуна КамАЗ-740 |
Authors: | Донченко, Роман Павлович |
metadata.dc.contributor.advisor: | Лебедєв, Анатолій Тихонович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра трактори і автомобілі |
Keywords: | компресор;технологічний процес;колінчастий вал;шестерня приводу;пристосування |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Донченко Р. П. Удосконалення технологічного процесу ремонту колінчастого вала і шестерні приводу компресора двигуна КамАЗ-740: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 274 - Автомобільний транспорт; наук. кер. А. Т. Лебедєв. Харків: ХНТУСГ, 2021. 45 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, загальних висновків та списку використаних джерел. Робота викладена на 49 сторінках комп’ютерного тексту, містить 3 рисунка, 7 таблиць, список використаних джерел, що включає 13 найменувань. Метою кваліфікаційної роботи є розробка ефективного технологічного процесу ремонту автомобільних компресорів, що забезпечує їх надійність в процесі експлуатації. Задачами кваліфікаційної роботи є: – проектування ділянки по ремонту автомобільних компресорів; – розробка і розрахунок технологічного процесу ремонту колінчастого валу і шківа, складання і випробування компресора автомобіля КамАЗ; – розробка принципової схеми стенду для випробування компресора; – конструювання пристосування для збірки компресора; |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13009 |
Appears in Collections: | 274 - "Автомобільний транспорт" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
274_Donchenko.pdf Restricted Access | 7.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.