Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12982
Title: Розробка конструкцій елементів акумуляторної системи паливоподачі
Authors: Колесников, Максим Миколайович
metadata.dc.contributor.advisor: Лебедєв, Анатолій Тихонович
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра трактори і автомобілі
Keywords: двигун;дизель;форсунка;система подачі палива
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Колесников М. М. Розробка конструкцій елементів акумуляторної системи паливоподачі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 274 - Автомобільний транспорт; наук. кер. А. Т. Лебедєв. Харків: ХНТУСГ, 2021. 53 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана в об'ємі 6 листів графічної частини і пояснювальної записки на 53 сторінках. Пояснювальна записка містить 4 розділів, в яких знаходиться 10 рисунків і 1 таблицю. Вибір дизелів в якості основного джерела енергії для сільськогосподарських машин обумовлений наявністю ряду техніко - економічних показників за якими дизелі краще карбюраторних. Це більш низька питома витрата палива, високий крутний момент на більш низьких частотах обертання коленвала, застосування дешевих марок палива. До недоліків дизелів відноситься висока питома металоємність, низька літрова потужність, складна конструкція ДВС і як наслідок висока вартість дизеля. Кваліфікаційна робота присвячена розробці системи подачі палива і системи подачі палива безпосередньої дії; ведеться розробка і дослідження акумуляторної системи подачі палива. Мета роботи: Розробити електрокеровану форсунку та електронний блок управління нею. Результати роботи та їх новизна. Робота передбачає використання розроблених форсунок в проектованої системі подачі палива, і використання переваг нової системи для вирішення проблем сільськогосподарського виробництва.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12982
Appears in Collections:274 - "Автомобільний транспорт" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
274_Kolesnikov.pdf
  Restricted Access
9.06 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.