Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12782
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пічугіна, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Безгінова, Любов Іванівна | - |
dc.contributor.author | Забродська, Любов Давидівна | - |
dc.contributor.author | Левченко, Антоніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Шарапова, Олена Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T19:24:23Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T19:24:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Програма наскрізної практичної підготовки студентів спеціальності 073 "Менеджмент" професійного спрямування "Менеджмент організацій і адміністрування" за ступенем бакалавр / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, А. В. Левченко, О. М. Шарапова; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 48 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12782 | - |
dc.description.abstract | Мета практичної підготовки полягає в формуванні студентами професійних навичок та вмінь, закріпленні та поглибленні теоретико-методологічних аспектів управлінської діяльності, навиків самостійної і практичної роботи у сфері управління підприємством. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | практичні методи навчання | uk_UA |
dc.subject | практика | uk_UA |
dc.subject | навчальні програми | uk_UA |
dc.title | Програма наскрізної практичної підготовки студентів спеціальності 073 "Менеджмент" професійного спрямування "Менеджмент організацій і адміністрування" за ступенем бакалавр | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
programa_naskriznoyi_praktichnoyi_pidgotovki_menedzhment_bakalavr_pichugina_ta_in_2017.pdf | 401.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.