Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12779
Title: Програма атестаційного іспиту зі спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" освітній ступінь магістр
Authors: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Грінько, Алла Павлівна
Забродська, Любов Давидівна
Безгінова, Любов Іванівна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Keywords: менеджмент організацій;управління змінами;фінансовий менеджмент;інвестиційний менеджмент
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Програма атестаційного іспиту зі спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" освітній ступінь магістр / розроб.: Т. С. Пічугіна, А. П. Грінько, Л. Д. Забродська, Л. І. Безгінова, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2017. 56 с.
Abstract: Програму державного іспиту з професійно-орієнтованих дисциплін складають теоретичні запитання з таких дисциплін: «Менеджмент організацій», «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства», «Управління змінами», «Публічне адміністрування», «Інвестиційний менеджмент», «Фінансовий менеджмент», «Антикризовий менеджмент», «Корпоративне управління», «Управління проектами». Програму атестаційного іспиту підготовлено для студентів, що набувають освіту за освітнім ступенем «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент організацій і адміністрування» з метою їх ознайомлення з переліком теоретичних запитань, що виносяться на іспит з професійно-орієнтованих дисциплін та надання допомоги під час самостійної підготовки до такої форми державної атестації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12779
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
programa_atestac_ispitu_menedzhment_magistri_pichugina_ta_in_2017.pdf416.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.