Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12729
Title: Товарознавство непродовольчих товарів. (Розділ: Господарчі товари (Товари з пластичних мас, кераміки, металогосподарські товари))
Authors: Акмен, Вікторія Олександрівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Keywords: товарознавство;непродовольчі товари;господарчі товари;властивості;асортимент;якість товарів
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Акмен В. О., Головко Т. М. Товарознавство непродовольчих товарів. (Розділ: Господарчі товари (Товари з пластичних мас, кераміки, металогосподарські товари)): опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» факультету управління торговельне-підприємницькою та митною діяльністю; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 69 с.
Abstract: Навчальна дисципліна орієнтована на те, щоб у результаті її освоєння вирішити наступне завдання: сприяти формуванню фахівців зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок в розробку ефективної економічної господарчої діяльності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12729
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hospodarchi_tovary_OKL_2020.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.