Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12728
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.contributor.author | Колесник, Вікторія Валентинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T14:13:29Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T14:13:29Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Полупан В. В., Колесник В. В. Основи стандартизації, метрології та управління якістю: практикум для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Харків: ХДУХТ, 2020. 189 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12728 | - |
dc.description.abstract | У практикумі надано стислий теоретичний огляд тем та практичні завдання до них з дисципліни «Основи стандартизації, метрології та управління якістю». Практикум чітко сегментований на практичні роботи з тем дисципліни. Структура практичних завдань дає можливість досконального засвоєння тем дисципліни, контролю знань і відповідає всім вимогам чинних нормативних документів щодо викладання та засвоєння навчального матеріалу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | система стандартизації | uk_UA |
dc.subject | нормативна документація | uk_UA |
dc.subject | НАССР | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність товарів | uk_UA |
dc.subject | метрологічна служба України | uk_UA |
dc.subject | вимірювання | uk_UA |
dc.subject | управління якістю продукції | uk_UA |
dc.title | Основи стандартизації, метрології та управління якістю | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
praktykum_osnovy_standartyzatsiyi_metrolohiyi_2020.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.