Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12655
Title: Керування режимами електропривода з аналізом технологічних та енергетичних параметрів при виготовленні кормових сумішей
Other Titles: Управление режимами электропривода с анализом технологических и энергетических параметров при изготовлении кормовых смесей
Control of electric drive modes with analysis of technological and energy parameters when producing fuel mixtures
Authors: Жила, В. І.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Жила В. І., Гузенко В. В. Керування режимами електропривода з аналізом технологічних та енергетичних параметрів при виготовленні кормових сумішей. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 195 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2018. С. 89-90.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 195;
Abstract: Проаналізовані режими роботи електроприводу робочих машин та технологічні лінії приготування повнораціонних кормосумішей. Запропоновано структурну схему системи керування та дана оцінка корекції жорсткості механічних характеристик двигунів.
Проанализированы режимы работы электропривода рабочих машин и технологические линии приготовления полнорационных кормосмесей. Предложена структурная схема системы управления и дана оценка коррекции жесткости механических характеристик двигателей.
The operating modes of the electric drive of working machines and technological lines of preparation of full-range feed compost are analyzed. The structural scheme of the control system and the estimation of correction of the rigidity of mechanical characteristics of engines are given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12655
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 195: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31_195_2018.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.