Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12463
Title: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційних похідних молочної сировини
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Issue Date: 25-Dec-2015
Citation: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційних похідних молочної сировини. Патент України на корисну модель № 103545, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05049. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24. 6 с.
Series/Report no.: 11;103545
Abstract: Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять у сироватці з кислотністю 18…22 °Т при температурі 55…60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15…20 °C. Як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат сколотин з вологістю 86…90 %. Емульсію гомогенізують при тиску 0,6…0,8 МПа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12463
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103545.pdf177.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.