Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горошанська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Кащена, Н. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T13:16:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T13:16:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Горошанська О. О., Кащена Н. Б. Використання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: Проблеми, перспективи, ефективність: Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (14 травня 2020 р.). Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2020. 45-46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12430 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | матриця | uk_UA |
dc.subject | вектор | uk_UA |
dc.subject | метод аналізу ієрархій | uk_UA |
dc.subject | суб’єктивних суджень | uk_UA |
dc.subject | ідентифікацію | uk_UA |
dc.title | Використання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівлі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14_05_20_Goroshans_ka_Kashtena.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.