Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорошанська, О. О.-
dc.contributor.authorКащена, Н. Б.-
dc.date.accessioned2022-11-07T13:16:53Z-
dc.date.available2022-11-07T13:16:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГорошанська О. О., Кащена Н. Б. Використання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: Проблеми, перспективи, ефективність: Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (14 травня 2020 р.). Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2020. 45-46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12430-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectматрицяuk_UA
dc.subjectвекторuk_UA
dc.subjectметод аналізу ієрархійuk_UA
dc.subjectсуб’єктивних судженьuk_UA
dc.subjectідентифікаціюuk_UA
dc.titleВикористання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівліuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14_05_20_Goroshans_ka_Kashtena.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.