Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12266
Title: Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Стратегічне управління” для студентів спеціальності 8. 050104 “Фінанси”
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: стратегічне управління;стратегічний аналіз;діяльність організацій;управління підприємством;тести
Issue Date: 2008
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Стратегічне управління” для студентів спеціальності 8. 050104 “Фінанси”/ уклад. С.С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2008. 41 с.
Abstract: Тестування є однією з активних форм навчання студентів і методом контролю їх знань. Проведення тестування сприяє розвитку аналітичних здібностей майбутніх фахівців, закріпленню теоретичних знань з питань основних положень стратегічного управління, стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства, формування портфелю стратегій, реалізації стратегій та управління змінами в організації. Тестові завдання є складовою банку тестових завдань для поточного контролю та підсумкового контролю знань студентів за дисципліною, а також входять до складу тестових завдань для проведення Державного іспиту за спеціальністю.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12266
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirn_testiv_dlya_kontrolyu_znan_strategich_upravlin_tkachova_2008.PDF417 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.