Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Бірка, Адріана
Issue Date: 25-Feb-2015
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового: патент України на корисну модель № 96821, A23C 19/08. № u 2014 05322. Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, З. Е. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, Б. Адріана. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.02.2015, Бюл.№ 4. 4 с.
Series/Report no.: 11;96821
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова, як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури додатково вноситься розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12099
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96821.pdf156.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.