Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавиденко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-11-03T13:01:25Z-
dc.date.available2022-11-03T13:01:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДавиденко Л. В. Бенчмаркінг енергоефективності водопровідних господарств: формування групи партнерів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 196 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2018. С. 43-44.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11962-
dc.description.abstractЗапропоновано принципи урахування вихідного стану водопровідних господарств та умов їх роботи під час формування групи партнерів бенчмаркінгу енергоефективності.uk_UA
dc.description.abstractПредложены принципы учета исходного состояния водопроводных хозяйств и условий их работы при формировании группы партнеров бенчмаркинга энергоэффективности.uk_UA
dc.description.abstractThe principles of taking into consideration the initial state of the plumbing enterprises and their work conditions during the formation of energy efficiency benchmarking partners group have been proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 196;-
dc.titleБенчмаркінг енергоефективності водопровідних господарств: формування групи партнерівuk_UA
dc.title.alternativeБенчмаркинг энергоэффективности водопроводного хозяйства: формирование группы партнеровuk_UA
dc.title.alternativeBenchmarking of energy efficiency of plumbing enterprises: forming a group of partnersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 196: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_196_2018.pdf913.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.