Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛук'яненко, В. М.-
dc.contributor.authorНикифорова, А. П.-
dc.date.accessioned2022-11-03T08:39:13Z-
dc.date.available2022-11-03T08:39:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛук'яненко В. М., Никифорова А. П. Перспективи вирощування рижію. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія": присвячена 90-річчю ХНТУСГ та 120 річниці з дня народження академіка П. М. Василенка, 15-16 жовтня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11882-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання рижієвої олії для повсякденного споживання в їжу у якості функціонального продукту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.subjectринок оліїuk_UA
dc.subjectрижійuk_UA
dc.subjectдрібнонасінністьuk_UA
dc.subjectґрунтuk_UA
dc.subjectполіненасичені кислотиuk_UA
dc.titleПерспективи вирощування рижіюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Експлуатаційна та сервісна інженерія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_23.pdf364.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.