Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11852
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДаценко, С.М.-
dc.date.accessioned2022-11-03T07:00:47Z-
dc.date.available2022-11-03T07:00:47Z-
dc.date.issued2015-11-20-
dc.identifier.citationДаценко С.М. Вплив обробки біопрепаратами на врожайність і збереженість коренеплодів буряку столового. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2015. №2. С.175-179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11852-
dc.description.abstractДаценко С.М. Вплив обробки біопрепаратами на врожайність і збереженість коренеплодів буряку столового. Висвітлені питання впливу біопрепаратів на врожайність, товарність, збере- женість коренеплодів після зберігання. Найвищу лежкість після 90 діб зберігання відмічали у коренеплодів, оброблених біопрепаратами Гаупсін та Планріз 92,9 % і 86,0 % відповідно, що на 9,9 – 3,0 % вище контролю. Встановлено, що при обробці рослин і коренеплодів біопрепаратом Гаупсин (в період вегетації та перед закла- данням їх на зберігання) після 180 діб зберігання кількість коренеплодів, уражених хворобами, була на 10,6 % менше порівняно з контролем (18,9 %).uk_UA
dc.description.abstractС.М. Даценко. Действие обработки биопрепаратами на урожайность и сохранность кор- неплодов свеклы столовой. В статье отражены вопросы действия биопрепаратов на урожайность, товар- ность, сохранность корнеплодов после хранения. Самую высокую лежкость после 90 суток хранения имели корнеплоды, обработанные биопрепаратами Гаупсин и Планриз – 92,9 % і 86,0 % соответственно, что на 9,9 – 3,0 % выше контроля. Уста- новлено, что при обработке растений и корнеплодов биопрепаратами Гаупсин (в период вегетации и перед закладкой их на хранение) после 180 суток хранение ко- личество корнеплодов, пораженных болезнями, было на 10,6 % меньше по сравне- нию с контролем (18,9 %).uk_UA
dc.description.abstractS.M. Datsenko. The treatment effect of biological preparations on yield and preservation of root crops of beet. In the article the questions of influence of biopreparations on productivity, marketability, preservation of root crops after laying them in storage. The high keeping quality after 90 days of storage was observed in the roots treated with biologics, Gaupsin and Planes 92,9 % and 86,0 %, respectively, 9,9 and 3,0 % higher than the control. It was established that the treatment of plants and crops biologics, Gaupsin (during the growing season and before placing them in storage) after 180 days of storage the number of affected roots was 10,6 % compared with the control (18,9 %).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНАУuk_UA
dc.subjectбіопрепаратиuk_UA
dc.subjectбуряк столовийuk_UA
dc.subjectврожайністьuk_UA
dc.subjectзбереженість коренеплодівuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectтоварністьuk_UA
dc.subjectхворобиuk_UA
dc.subjectбиопрепаратыuk_UA
dc.subjectсвёкла столоваяuk_UA
dc.subjectурожайностьuk_UA
dc.subjectсохранность корнеплодовuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectтоварностьuk_UA
dc.subjectболезниuk_UA
dc.subjectbiological preparationuk_UA
dc.subjectbeetuk_UA
dc.subjectcrop yielduk_UA
dc.subjectsafety rootuk_UA
dc.subjectmarketabilityuk_UA
dc.subjectaffecteduk_UA
dc.titleВплив обробки біопрепаратами на врожайність і збереженість коренеплодів буряку столовогоuk_UA
dc.title.alternativeThe treatment effect of biological preparations on yield and preservation of root crops of beetuk_UA
dc.title.alternativeДействие обработки биопрепаратами на урожайность и сохранность корнеплодов свеклы столовойuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2015_2_23.pdf372.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.