Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11841
Title: | Дослідження та удосконалення технологічних процесів виготовлення прокатних валків з хромонікелевого чавуну |
Authors: | Мухамедьянов, Сергій Олександрович |
metadata.dc.contributor.advisor: | Автухов, А. К. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра технологічні системи ремонтного виробництва імені О.І. Сідашенка |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Мухамедьянов С. О. Дослідження та удосконалення технологічних процесів виготовлення прокатних валків з хромонікелевого чавуну: кваліфікаційна робота магістра: спец. 133 - Галузеве машинобудування; наук. кер. А. К. Автухов; Харків, 2020. 93 с. |
Abstract: | На листових станах гарячої прокатки знайшли широке застосування двошарові прокатні валки з хромонікелевого чавуну з досить високу твердість і зносостійкістю робочого шару. При цьому статистичними дослідженнями великої вибірки показників експлуатаційної стійкості прокатних валків, у раніше виконаних дослідженнях було встановлено, що їх напрацювання залежить від ряду технологічних параметрів і способу виробництва. Провідна роль у формуванні структури і властивостей робочого шару прокатних валків належить теплофізичним процесам, що забезпечують оптимальні умови кристалізації виливків ппри їх литті. У зв'язку з цим тема роботи «Дослідження та удосконалення технологічних процесів виготовлення прокатних валків з хромонікелевого чавуну» є актуальною. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11841 |
Appears in Collections: | 133 – “Галузеве машинобудування” (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mukhomed_yanov_133.pdf Restricted Access | 176.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Mukhomed_yanov.pdf Restricted Access | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.