Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11774
Title: | Про деякі управлінські аспекти організації обліку на підприємствах кейтерінгу |
Authors: | Кирильєва, Л.О. Кирильєва, Д.Д. |
Keywords: | облік;організація обліку;управління;кейтеринг;підприємства кейтерингу;accounting;accounting organization;management;catering;catering companies;учет;организация учета;управление;кейтеринг;предприятия кейтерингу |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кирильєва Л. О., Кирильєва Д. Д. Про деякі управлінські аспекти організації обліку на підприємствах кейтерінгу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 63-71. |
Abstract: | Розглянуто специфіку діяльності підприємств кейтерінгу, визначено
організаційні аспекти управлінського обліку для прийняття рішень. The specificity of the catering company was considered, organizational aspects of management accounting for decision-making were determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11774 |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(1)__11.pdf | 369.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.