Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11774
Title: Про деякі управлінські аспекти організації обліку на підприємствах кейтерінгу
Authors: Кирильєва, Л.О.
Кирильєва, Д.Д.
Keywords: облік;організація обліку;управління;кейтеринг;підприємства кейтерингу;accounting;accounting organization;management;catering;catering companies;учет;организация учета;управление;кейтеринг;предприятия кейтерингу
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кирильєва Л. О., Кирильєва Д. Д. Про деякі управлінські аспекти організації обліку на підприємствах кейтерінгу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 63-71.
Abstract: Розглянуто специфіку діяльності підприємств кейтерінгу, визначено організаційні аспекти управлінського обліку для прийняття рішень.
The specificity of the catering company was considered, organizational aspects of management accounting for decision-making were determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11774
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__11.pdf369.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.