Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11773
Title: Управлінські інформаційні системи в обліку, аудиті та оподаткуванні
Authors: Чернікова, Ірина Борисівна
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Нестеренко, Ірина Володимирівна
Keywords: управлінські інформаційні системи;фінансово-господарська діяльність;організаційні форми;комп'ютерні технології;бухгалтерський облік;облікова інформаційна система
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чернікова І. Б., Кирильєва Л. О., Наумова Т. А., Нестеренко І. В. Управлінські інформаційні системи в обліку, аудиті та оподаткуванні: консп. лекцій (у структурно-логічних схемах) для здоб. вищої освіти другого (магістерського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 68 с.
Abstract: Мета конспекту лекцій полягає в отриманні студентами необхідних знань з теоретичних основ та методології управлінських інформаційних систем в обліку, аудиті та оподаткуванні; опануванні методів і прийомів формування повної та достовірної інформації з фінансово-господарської діяльності підприємств; в умінні приймати оптимальні рішення по вдосконаленню організаційних форм і методів ведення облікової інформаційної системи у внутрішньогосподарському контролі системи управління ринкових структур господарювання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11773
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_upravl_informatsiyni_systemy_2019.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.